Preview Mode Links will not work in preview mode

koffiedate podcast

Dec 4, 2019

In de podcast van vandaag gaan we dieper in op de impact die veranderende social media algoritmes op ons als ondernemers hebben.
 
Je kunt niet om social media heen, maar er zijn wel technieken om de macht van social media te verkleinen en ervoor te zorgen dat jij met jouw doelgroep kunt communiceren op jouw...


Nov 18, 2019

We zijn weer terug met een Koffiedate podcast, en wat voor een! Om het nieuwe seizoen af te trappen hebben we het over kanaalselectie. Je kunt namelijk op ontzettend veel social media kanalen actief zijn, maar wat is nu het beste voor jouw online marketingstrategie?

In deze aflevering neem ik je aan de hand van een...


Mar 13, 2019

De Facebookpixel is altijd een hot topic tijdens mijn strategiesessies. Het is een must voor mensen die (willen) adverteren op Facebook en Instagram. In deze podcast leg ik je uit 

- Wat het precies is;

- Waar het je bij kan helpen;

- En hoe je nu al snel voordeel kunt behalen bij de pixel.

+ 5 doelgroeppen die je...


Mar 6, 2019

In de podcast van vandaag heb ik het over de 5 ingrediënten voor een killer (online) marketingstrategie.

Ben jij dus klaar om jouw marketing in de volgende versnelling te zetten? Luister dan snel deze podcast!

 

Jouw Ideale Klant Template --> http://bit.ly/2TCVtYo


Jan 12, 2019

Maak jij de mooiste foto’s voor Instagram maar tik je de caption even in een paar seconden? Dan laat je een sterke marketingtool voor 50% onbenut. JA Instagram is een van de grootste visuele apps van dit moment, maar met de caption kun je de ogen die je op gericht zijn ook echt actie laten ondernemen.

In de podcast...